Ons team bestaat uit taal- en contentliefhebbers die ervan houden om in teamverband projecten uit te werken.

Bij Plume Rouge kunnen al onze klanten rekenen op een gemotiveerd team en een enorme verrijking van hun contentstrategie.

Waarom met ons samenwerken

Het is onze missie om bedrijven te helpen bij het opstellen van authentieke digitale aanwezigheid doorheen heel Europa dankzij content creatie en vertalingen die de boodschap van jouw merk laten weerklinken. Als klein gespecialiseerd bureau focussen we op de doelen van onze klanten en houden we rekening met de nodige nuances die gepaard gaan met een internationale contentstrategie.

Samenwerken met een klein gespecialiseerd bureau betekent:

 

  • Een partner die de vooruitgang van jouw bedrijf voorneemt op zijn eigen winstmarges.
  • Geen onnodige hiërarchische lagen of slechte communicatie die je project verstoort.
  • Persoonlijke en gerichte communicatie is onze kernwaarde.
  • Je weet altijd wie de eindverantwoordelijke is.
  • Eenvoudige processen en focus op het afleveren van kwaliteit.

Onze waarden

Over de oprichter

Emeline Jamoul, onze oprichter, is al zes jaar fulltime freelance vertaler en copywriter. Ze woont in Brussel. Ze schrijft in en vertaalt naar haar moedertaal Frans. Toen ze de impact ervoer van een geëngageerd team en de juiste strategie op een bedrijf, was de beslissing om te herfocussen op digitale communicatie snel gemaakt voor haar. Emeline heeft een master diploma als vertaler en is lid van de BKVT, de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken.

Het verhaal achter Plume Rouge

Emeline richtte haar bedrijf Plume Rouge op in 2019, toen ze opmerkte dat heel wat bedrijven op zoek waren naar ondersteuning bij hun content. Tegelijk zochten ze naar een bureau dat gericht was op mensen, eerder dan op cijfers. En die mensgerichte ondersteuning bieden Emeline en haar ervaren team. Ze werkt samen met een netwerk van specialisten vanuit heel Europa en zet zich in voor bedrijven doorheen sectoren als gezondheid, HR, technologie, duurzaamheid, luxe artikelen en architectuur en design.

Dit zeggen anderen over ons: