Ons team bestaat uit taal- en contentliefhebbers die ervan houden om in teamverband projecten uit te werken.

Bij Plume Rouge kunnen al onze klanten rekenen op een gemotiveerd team en een enorme verrijking van hun contentstrategie.

Het is onze missie om bedrijven te helpen bij het opstellen van authentieke digitale aanwezigheid doorheen heel Europa dankzij content creatie en vertalingen die de boodschap van jouw merk laten weerklinken. Als klein gespecialiseerd bureau focussen we op de doelen van onze klanten en houden we rekening met de nodige nuances die gepaard gaan met een internationale contentstrategie.

Our values

Reliable

We show up and do what needs to be done to achieve your goals

Integrity

We respect our team members  and our clients. We always make the honest and transparent choice. 

People

We value meaningful relationships. We work closely with our clients and we care about them.

Continuous Improvement

We're always wearing our student's hat. We're dedicated to continuously growing and learning.  

Communication

Empathy is our superpower. We're here to listen to your goals and understand how to help. 

Curiosity

We're open-minded and love gaining new perspectives on things. 

About The founder

Emeline Jamoul, onze oprichter, is al zes jaar fulltime freelance vertaler en copywriter. Ze woont in Brussel. Ze schrijft in en vertaalt naar haar moedertaal Frans. Toen ze de impact ervoer van een geëngageerd team en de juiste strategie op een bedrijf, was de beslissing om te herfocussen op digitale communicatie snel gemaakt voor haar. Emeline heeft een master diploma als vertaler en is lid van de BKVT, de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken.

The story of Plume Rouge

Emeline richtte haar bedrijf Plume Rouge op in 2019, toen ze opmerkte dat heel wat bedrijven op zoek waren naar ondersteuning bij hun content. Tegelijk zochten ze naar een bureau dat gericht was op mensen, eerder dan op cijfers. En die mensgerichte ondersteuning bieden Emeline en haar ervaren team. Ze werkt samen met een netwerk van specialisten vanuit heel Europa en zet zich in voor bedrijven doorheen sectoren als gezondheid, HR, technologie, duurzaamheid, luxe artikelen en architectuur en design.

This is what they say about us: