Skip links

Te weinig tijd? Gebrek aan inspiratie?

Zijn je ideeën moeilijk onder woorden te brengen? Plume Rouge staat voor je klaar en neemt je digitale communicatie met plezier van je over.

VERTALING

COPYWRITING

OPTIMALISATIE VAN JE ONLINE AANWEZIGHEID

Meer weten
Plume Rouge ondersteunt innovatie en werkt graag samen met ondernemingen die van deze wereld een betere plek willen maken. Daarom bieden we onze diensten vooral aan binnen sectoren zoals gezondheid, welzijn, ecologie en duurzaam ondernemen. In welke sector je ook actief bent, wij bestuderen je project met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Zij hebben een beroep gedaan op Plume Rouge

“Ik heb Emeline ingeschakeld voor enkele marketingprojecten. Haar vertalingen waren altijd accuraat, natuurlijk, creatief en vooral: van de hoogste kwaliteit. Ik zou haar diensten zonder enige twijfel opnieuw gebruiken en aanbevelen bij alle ondernemingen die hun aanwezigheid op de Franstalige markt willen vergroten.”

Florencia Castaño, oprichtster van Speechbox Translates

“Emeline heeft altijd een luisterend oor voor haar klanten. Ze werkt snel en efficiënt en ziet van elke situatie het positieve in. Met haar samenwerken is altijd een plezier.”

- Olivier Réel Carter, interviewer en Digital Strategy Consultant

“Emeline is een uitstekende vertaalster en schrijfster die ‘simpele’ zinnen vermijdt en telkens het juiste woord weet te kiezen.”

- Marc Fanelli-Isla, hoofdredacteur van Lordz Magazine

“Voor de Franse vertaling van Barista-Blitz viel Emeline op door haar snelheid, nauwkeurigheid en talent, wat ik erg kon appreciëren. Het eindproduct is fantastisch en elegant, ondanks de beperkingen in ruimte waardoor de tekst in het Frans moeilijker te formuleren was. Voor een nieuw project zou ik haar ongetwijfeld opnieuw aanspreken en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.”

- Don Synstelien, oprichter van Extrafeet
        Return to top of page